Despre Noi


 

TTC Team small-1

Despre Total Cleaning Center – Dealer Karcher Cluj

Total Cleaning Center este dealer autorizat Karcher incepând cu anul 2008. Suntem o firma din Cluj Napoca cu acoperire in Transilvania si cu contracte de service si mentenanta multi-brand la plan national. Suntem implicati in industria alimentara, hoteliera, a serviciilor de curatenie, metalurgica, plastica, transporturilor, automobilelor si a producatorilor de componente auto, etc.

In aceasta perioada de peste 5 ani am crescut, am invatat si ne-am maturizat pana in punctul in care ne consideram unul din cei mai importanti dealeri Karcher din Romania si in special din Transilvania si clientii nostri multumiti sunt cartea noastra de vizita.

Karcher – Lider Incontestabil pe Plan Mondial in Industria Curateniei

Fiind lider incontestabil pe plan mondial in industria curateniei, Karcher este unul dintre cei mai seriosi, inovativi si specializati jucatori de pe piata din Romania in domeniul aparatelor de curatenie, atat in domeniul casnic cat mai ales in cel profesional/industrial.

Service Karcher pentru Aparatele de Curatenie din Romania

Cu peste 300 de puncte de vanzare in Romania si doar un mic procent dintre acestea oferind si servicii de service, scopul nostru este sa oferim service Karcher de cea mai inalta calitate pentru aparatele aflate pe piata din Romania nu doar pentru cele comercializate de firma noastra. Scopul nostru este de a ridica nivelul de service al echipamentelor Karcher la cel mai inalt nivel posibil pentru Romnia. Pentru a atinge acest nivel compania TCC a investit considerabil in ultimii 5 ani in perfectionarea unor tehnicieni si a beneficiat de instruri profesionale din partea Karcher pe diferite clase de echipamente.

Avand in urma 75 de ani experienta, filosofia Karcher de servicii, pe care si noi o impartasim, este sa stabilim parteneriate durabile cu clientii nostri, prin flexibilitatea si disponibilitatea noastra de a asculta, de a cauta cele mai bune solutii si de a le implementa in cel mai bun mod si cel mai scurt timp. Prin contractele noastre de service dorim sa optimizam eficienta si productivitatea prin reducerea oricarei perioade potentiale de nefunctionare si maximizarea avantajelor investitiei dumneavoastra.

Profesionalism si Tehnologie Avansata in Domeniul Curateniei

Echipa este formata din tineri motivati, seriosi si determinati care vor sa dovedeasca lor insisi si celorlalti ca profesionalismul si tehnologia avansata in domeniul curateniei pot fi gasite si in Romania si ca se poate lucra curat cu o atitudine pozitiva si profesionalista la un standard inalt de calitate si la preturi competitive.

Credem ca cel mai important lucru pe care noi il avem este increderea clientilor nostri pe care nu vrem sa o pierdem pt ca stim cat de mult am lucrat ca sa o obtinem si cat de usor se poate pierde si vrem sa dezvoltam relatii de lunga durata cu toti clientii si furnizorii nostri de tip „castig-castig” incat interactiunea noastra sa fie o placere.

Vrem sa infuentam piata curateniei din Romania si sa schimbam atitudinea noastra in primul rand si a celor cu care interactionam prin felul echitabil de a trata fiecare persoana fie ea angajat, colaborator, furnizor sau client mare sau mic.

Va multumim pentru interesul si increderea acordata si va invitam sa intrati intr-un parteneriat durabil, profitabil si eficient pentru ambele parti.