Servicii

Home/Servicii
Servicii 2014-08-29T19:13:29+00:00

5

Firma noastra se diferenteaza de majoritatea furnizorilor de echipamente de curatenie de pe piata prin paleta larga de servicii pe care le ofera. Cu cat o firma este mai implicata direct in domeniul curateniei si nu doar vinde echipamente cu atat ii creste si aria de expertiza si implicit si valoarea.

Serviciile oferite de Total Cleaning Center sunt urmatoarele:

Consilierea clinetiilor in alegerea aparatelor si echipamentelor, accesorilor si pieselor de schimb, detergentiilor sau instalatiilor necesare aplicatiilor specifice domeniului lor de activitate

Comercializarea de aparate noi si second-hand, accesorii, piese, detergenti, etc atat in mediul Online cat si la sediul firmei noastre din Cluj Napoca, Strada Calea Baciului nr 179B.

Montarea aparatelor achizitionate la sediul clientiilor si instrurea personalului implicat in utilizarea acestuia

Service garantie si post garantie pentru toate tipurile de aparate Karcher si nu numai. Pentru detalii acesati aici pagina SERVICE.

Contracte de mentenanta si de revizii periodice de mai multe tipuri care sa se potriveasca perfect nevoiilor clientiilor si a regimului de utilizare a aparatelor

Inchiriere aparate de curatenie profesionale atat pentru utilizare punctuala cat si proiecte pe termen lung

Proiectul de Buy Back

Contracte de finantare. In cazul in care doriti achizitionarea unui pachet de aparate mai complex sau a unor echipamente sau utilaje mai scumpe va putem oferi posibilitatea de a achizitiona produsele in rate sau cu finantare prin banca. Pentru detalii suplimentare despre aceste oportunitati va rugam sa ne contactati.

Servicii profosionale de curatenie pentru domenii din industrie putin adresate de catre firmele de curatenie, mai exact sablari umede, curatare panouri solare, curatare si igienizare cu aburi, etc.

In concluzie, de orice aveti nevoie incercam atat prin proprile capacitati cat si cu ajutorul partenerilor nostri sa venim in intampinarea nevoilor clientiilor nostri si sa dezvoltam parteneriate durabile si benefice pentru ambele parti.